Îmi e foarte drag amaranthul!
Îmi place consistența lui, gustul şi mai ales îmi plac toate bunatatiile pe care le conţine, pe cât e el de mărunţel. De aceea profit că l-am descoperit şi pentru a-l adăuga în meniul Nataliei.
Şi ce alt mod mai frumos de a începe ziua decât cu o porţie dulce de amaranth şi afine?
Ingrediente
1/2 ceaşcă de amaranth
2-3 linguri de smântână grasă
1 banană
1-2 linguriţe dulceaţă de afine
Amaranthul se pune la înmuiat în apă cu aproximativ 12 ore înainte de a-l pune la fiert.
Dacă îl puneţi de seară, e perfect pentru a doua zi dimineaţă când îl veţi fierbe foarte rapid.
Cât timp fierbe amaranthul, zdrobiţi banană şi amestecaţi-o bine cu smântână. Adăugaţi peste dulceaţă de afine, amestecaţi uşor şi completaţi cu amaranth proaspăt fiert.
Poftă bună!
Citește mai mult pe www.amanicolae.ro!