Sari la conținut

Amaranth cu afine

Îmi e foarte drag amaranthul!

Îmi place consistența lui, gustul şi mai ales îmi plac toate bunatatiile pe care le conţine, pe cât e el de mărunţel. De aceea profit că l-am descoperit şi pentru a-l adăuga în meniul Nataliei.

Şi ce alt mod mai frumos de a începe ziua decât cu o porţie dulce de amaranth şi afine?

Ingrediente
1/2 ceaşcă de amaranth
2-3 linguri de smântână grasă
1 banană
1-2 linguriţe dulceaţă de afine

Amaranthul se pune la înmuiat în apă cu aproximativ 12 ore înainte de a-l pune la fiert.
Dacă îl puneţi de seară, e perfect pentru a doua zi dimineaţă când îl veţi fierbe foarte rapid.
Cât timp fierbe amaranthul, zdrobiţi banană şi amestecaţi-o bine cu smântână. Adăugaţi peste dulceaţă de afine, amestecaţi uşor şi completaţi cu amaranth proaspăt fiert.

Poftă bună!

Citește mai mult pe www.amanicolae.ro!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!