Am vrut să pregătesc ceva nou şi iată rezultatul. Pentru mine a fost o mare victorie! Natalia a mâncat fără să respire jumătate de pungă de conopida. Plus, reţeta este grozavă şi pentru copiii mai mititei, este un finger food grozav.
Ok, hai să o vedeţi şi îmi veţi da dreptate.
Ingrediente:
1 pungă de 450 gr de conopida Edenia
1 ceaşcă de pesmet
1 ceaşcă de caşcaval râs
2 ouă
Mod de preparare:
Conopida am fiert-o înainte pe abur.
Am lăsat-o să se răcească, apoi am amestecat-o cu restul ingredientelor.
Am format mici chifteluţe şi le-am aşezat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le-am copt la foc mare, cam 10 minute pe fiecare parte.
S-au mâncat şi întregi, dar pentru copii, le-am tăiat bucăţele şi le-am servit cu un ketchup bun.
Au dispărut imediat din farfurie!
Citește mai mult pe www.amanicolae.ro!