Sari la conținut

Copil de doar 1 an și 2 luni, agresat de bonă. „Îi mai trăgea una peste cap, de ce plângi?” - Video

Nu este deloc ușor să găsești o persoană de încredere, care să aibă grijă de copilașul tău! Părinții unui copilaș de doar 14 luni, din București, au înțeles de curând lucrul acesta, trecând printr-un eveniment pe care cu siguranță nu îl vor uita. Micuțul lor a fost agresat în mod repetat de bona care îl îngrijea de aproape o lună. Aceștia au depus plângere la poliție, iar femeia în vârstă de 69 de ani a fost reținută.

„O femeie a sesizat faptul că fiul ei, în vârstă de un an şi două luni, ar fi fost agresat fizic de către bona, în vârstă de 69 de ani. Bona a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind dispus şi controlul judiciar pentru 60 de zile. La data de 16 mai 2024, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 1 an şi 2 luni, ar fi fost agresat fizic de către bonă”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

Incidentele violente au fost înregistrate de o cameră de supraveghere amplasată în casă. Atenție, imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

-De ce nu mă lași să mă uit la televizor? Treci și bea lăptic! Taci! Taci! Gata


Îngroziţi de comportamentul acestei femei, părinţii BĂIEŢELULUI din imagini au decis să facă public cazul şi să depună o plângere la poliţie. Tinerii povestesc că au angajat-o după ce i-a convins că iubeşte copiii, afirmaţiile ei fiind întărite şi de recomandările familiei la care lucrase înainte.

Mama copilului agresat: „Mi-a spus doar cuvinte de laudă, totul e bine, foarte atentă, grijulie, că nu are nimic să-i reproșeze 80%, 90% din situațiile în care a venit a fost cu mine în casă, eu într-o cameră, ea într-o cameră. A treia oară când a rămas singură cu copilul, eu am fost foarte liniștită, a stat 3, 4 ore cu el.”
Mama a decis să verifice imaginile camerei de supraveghere după ce bona a povestit că nu a reuşit să-l calmeze pe copil.

„Eu am zis că tu ești băiat cuminte, dar tu ești rău de tot!” îi spune bona copilului.

Mama copilului agresat: „Îi mai trântește o palmă peste față și în scaunul de bucătărie. De ce plângi? Îi mai trăgea una peste cap, de ce plângi? L-a lovit de vreo nu știu, între 5 și 10 ori. Multiple lovituri peste față, peste fund, peste corp, plus tras de păr”

În aceeaşi zi, femeia a dat-o pe bonă pe mâna poliţiei.

Conform News.ro, din cercetările şi investigaţiile efectuate de către poliţişti a rezultat că: „ În cursul lunii aprilie a anului curent, fiind în căutarea unei bone pentru fiul său, mama minorului ar fi cunoscut, prin intermediul unei platforme online, o persoană ce s-a recomandat a fi bonă cu experienţă.

Ulterior, cele două persoane s-ar fi înţeles ca femeia cunoscută prin intermediul reţelei respective să aibă grijă de fiul ei doar în anumite zile. Astfel, în perioada 16 aprilie – 13 mai a.c., bona ar fi fost solicitată de părinţii minorului, în repetate rânduri, să aibă grijă de fiul lor, fără ca aceştia să sesizeze aspecte care să le ridice suspiciuni în privinta comportamentului ei.

La data de 15 mai a.c., mama minorului ar fi vizionat înregistrările unor camere de supraveghere video disimulate în interiorul locuinţei de domiciliu, moment în care ar fi observat că, în cursul zilei anterioare, fiul său ar fi fost agresat fizic, în repetate rânduri, de către bonă, fiind bruscat şi lovit în mai multe zone ale corpului”.
În urma demersurilor întreprinse de către poliție – Secția 22 de poliție, a fost identificată și localizată persoana suspectată de săvârșirea infracțiunii, o femeie în vârstă de 69 de ani. Vineri, s-a procedat la executarea unui mandat de aducere emis în numele acesteia, fiind adusă și supusă audierilor. Pe baza dovezilor strânse în cursul investigațiilor, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, iar apoi, în urma unei decizii ulterioare, a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!