Sari la conținut

Dovlecei cu brânză la cuptor (de la 10 luni)

Deja pe tarabele din piețe au apărut și dovleceii de grădină, așa că e cel mai bun moment pentru tot felul de rețete delicioase pentru bebeluși. Iată o rețetă de dovlecei cu branză, la cuptor, recomandată prichindeilor de la 10 luni.

Ingrediente:
2-3 dovlecei
100 g brânză
1 ou
1 cubuleţ unt
1-2 linguri făină
1/2 legătura pătrunjel
usturoi
sare si piper (opțional)

►Citește și Dovlecei cu carne (rețete pentru copiii sub un an)

Mod de preparare:
Se fierb dovleceii în coajă aproximativ 10 minute. Apoi se taie în jumătăţi, pe lungime şi se scobește în interior, păstrând pulpa. Se amestecă interiorul dovlecelului cu brânză rasă, untul, oul, verdeaţă şi puţin usturoi.
Se adaugă şi puţină faină, pentru mai multă consistenţă, apoi se umplu dovleceii cu amestecul de brânză. Se așează dovleceii umpluţi într-un vas de iena uns cu unt şi se bagă legumele la cuptor timp de 20 de minute.

Sursa: wholesomebabyfood.momtastic.com

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!