Sari la conținut

Cum s-a fotografiat Anca Dinicu pe plajă, cu burtica la vedere: „Spuneți că m-am îngrășat…” - Galerie foto

Vezi gGalerie foto

Pe 1 iunie, Anca Dinicu a luat pe toată lumea prin surprindere, anunțând că este însărcinată cu primul copil, dezvăluind totodată și cine este partenerul ei.

„De ziua copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul asta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Acum, Anca a postat pe Instagram o fotografie de la plajă, etalându-și burtica superbă. Așa cum ne-a obișnuit, actrița nu a descris fotografia în cuvinte emoționante, ci mai degrabă pline de umor.

„Dacă nu scriu nimic nu e bine, dacă zic unde-s doi puterea crește' e lame, dacă scriu ceva în engleză vă prindeți că e copy/paste, pun o melodie să pară muncită postarea și voi să-mi lăsați comentarii în care spuneți că m-am îngrășat. #flowerduet #umflata #aiesitburicu”, a scris cu umor actrița.

Iubitul actriței de 34 de ani este fostul jucător de baschet Georgian Păun. Sportivul originar din Calafat este născut în 1994, a debutat în LNBM în sezonul 2012/2013, pe când juca la BC Timişoara, și a decis să se retragă după decesul idolului său, Kobe Bryant.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!