Sari la conținut

Anca Dumitra a dezvăluit sexul și numele bebelușului, la 6 zile de la naștere

Anca Dumitra a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu câteva zile. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, actrița a dezvăluit sexul și numele bebelușului, povestind și despre modul în care resimte experiența maternității.

Citește și Anca Dumitra, o nouă poză cu burtica de gravidă. Peste 3 luni va deveni mămică

„Sunt copleșită de emoții. Slavă Domnului, totul este bine, totul a decurs bine. Mâine facem o săptămână și sunt cea mai fericită. Am un băiețel de nota 10. Are puțin colici, noi am ajuns acasă de câteva zile, e foarte precis deja ca program, să vedem dacă rămâne așa. (…)

Nu știu încă dacă are ochii mei! Toată lumea mă întreabă! E tare drăgălaș, eu nu credeam că poți să fii așa îndrăgostit și să iubești așa, cred că toate mămicile și toți părinții știu asta. Levi Nicholas îl cheamă', a declarat Anca Dumitra în emisiunea La Măruță.

Citește și Anca Dumitra, în ultima lună de sarcină. A postat fotografii superbe cu burtica

În aprilie, Anca Dumitra a anunțat că este însărcinată pentru prima oară. Tot atunci a postat și primele fotografii cu burtica de gravidă. Actrița, care a cucerit publicul cu rolul său din Las Fierbinți, s-a căsătorit cu Manfred Spendier la finalul lui 2022, iar anul trecut au făcut cununia religioasă. Pe 18 septembrie 2024, cei doi au devenit părinți.

 
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!