În întreaga lume, cazurile de căsătorii între două cupluri de gemeni sunt destul de rare. Iar atunci când unii dintre ei ajung chiar să aibă copii identici din punct de vedere genetic este cu atât mai spectaculos încât o astfel de șansă este de una la un milion. Iată povestea a două cupluri din Statele Unite…
Totul a început în 1998, când surorile gemene identice Diane şi Darlene Nettemeier, originare din Ohio, au cunoscut un cuplu de fraţi drăguţi, gemeni şi ei, Craig şi Mark Sanders. Cei patru au avut prima lor întâlnire dublă în Las Vegas și, la scurt timp, au decis să se căsătorească în aceeași zi, purtând aceleași outfit-uri.
Și, pentru că nu au dorit să stea departe unii de ceilalți, s-au mutat într-un duplex. La doar un an după căsătorie, în ciuda şanselor destul de mici, Diane şi Craig au avut gemeni identici – doi băieți, Colby şi Brady. Și când vorbim de șanse mici… Statistic, din 1.000 de cupluri trei au șansa să devină părinții unor gemeni identici. Dar ca niște părinți care provin din gemeni identici să aibă, la rândul lor, tot gemeni identici… este de una la un milion!
Povestea lor este și mai spectaculoasă de atât. Căci Mark și Darlene au devenit și ei părinți, la scurt timp după Diane și Craig. Tot părinți de gemeni, fetițe mai precis – nu identice însă!, iar după doi ani și-a mărit famila cu un băiețel.
►Citește și Cum arată acum gemenele care s-au născut ținându-se de mână. Primele lor imagini, virale pe Internet
Deși copiii lor sunt veri primari, din punct de vedere al genelor pe care le împart pot fi considerați frați. Complicat, nu?!
Dincolo de ADN, povestea celor două surori gemene care s-au căsătorit cu doi frați, gemeni la rândul lor, a făcut înconjurul lumii. Mark, Darlene, Diane și Craig sunt mereu invitați, alături de copiii lor, în emisiuni de televiziune.
Sursa: Bright Side
Intră în galeria foto și vezi mai multe imagini cu ei!
Ce spune Biserica?
În timp ce canoanele bisericești ortodoxe, dar și cele catolice, interzic cazurile în care doi fraţi vor să îşi unească destinele cu două surori, în cazul altor culturi religioase acest lucru este posibil.
Foto: Facebook