Sari la conținut

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au despărțit, după 11 ani de relație. Au împreună o fetiță de 4 ani

Vezi gGalerie foto

Gina Chirilă a anunțat printr-un mesaj postat pe Instagram că ea și soțul ei, Bogdan Vlădău, s-au despărțit. Conform anunțului, distribuit apoi și de Bogdan, decizia a fost luată de comun acord.

Cei doi au fost împreună timp de 11 ani, dintre care 7 căsătoriți. Se pare că decizia a fost luată de comun acord și, conform spuselor lor, se vor susține reciproc și vor acționa doar pentru binele fetiței lor, acum în vârstă de 4 ani.

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru.

Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelui copilului nostru”, a fost mesajul transmis de Gina Chirilă, care de o bună perioadă de timp a dat semne că nu mai formează un cuplu cu Bogdan Vlădău. Fotomodelul a șters de pe Instagram toate pozele cu Bogdan Vlădău. Ulterior, ea a transmis și un mesaj care le-a dat de gândit celor care o urmăresc în mediul online.

 „Poate că în alt univers l-aș fi lovit în față pentru lipsa de respect”, a scris ea pe TikTok, fără să facă referire la ce se referă.








 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!