Sari la conținut

Larisa Udilă, momente extrem de grele. A anunțat că era însărcinată și a pierdut sarcina

În ultima perioadă, Larisa Udilă a fost absentă din mediul online, iar astăzi a împărtășit cu internauții care este motivul pentru care a lipsit de pe Instagram. Larisa și soțul ei au trecut prin momente extrem grele, în ultima perioadă: a pierdut o sarcină. Deși nu a planificat să mai aibă un bebeluș, a aflat că este însărcinată și s-a bucurat enorm! Cu toate acestea, fericirea i s-a năruit peste noapte, fiindu-i extrem de greu să treacă peste pierdere.

Într-un mesaj postat pe Instagram, Larisa Udilă a spus că nu se aștepta să rămână însărcinată pentru a doua oară, dar a considerat-o o binecuvântare de la Dumnezeu și se vedea mamă de fetiță. Ea și soțul se gândeau și să mute în casă nouă până când ar fi venit pe lume noul membru al familiei.

„Cu toții am fost copleșiți de bucurie când am aflat că urmează să mai vină un bebe. Sincer, nu mă așteptam și nici nu plănuisem acest lucru. A fost ca un dar de la Dumnezeu, o adevărată minune și o lecție de viață. Când te simți sănătos tun, nu iei în calcul că se poate întâmpla ceva. Însă realitatea ne surprinde uneori. În ultimele luni am fost absentă și foarte schimbată, deoarece am avut o sarcină toxică”, a povestit Larisa Udilă, pe Instagram.

Încântat de veste că va avea o soră sau un frate a fost și fiul celor doi, Milan. Micuțul a mers împreună cu cei doi la ultimul control, atunci când au aflat că sarcina s-a oprit din evoluție.

„Vomitam de când mă trezeam și până adormeam, fără oprire. Cu toate acestea, începusem să îmbrățișez această sarcină și ne consideram cei mai binecuvântați oameni de pe pământ. Ne imaginam că va fi o fetiță, căutam nume și eram în căutarea disperată a unei case mai mari. La ultimul control, însă, am aflat că inimioara micuțului nostru nu mai bătea. În ultimul video, ne vedeți cât de fericiți eram pe drum spre acest control, iar în ultima poză puteți vedea reacția lui Milan când m-a văzut plângând. Atât de bun și înțelegător este, că nici măcar nu a mai pomenit de bebelușul care urma să vină după acest control, a continuat ea.

 

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!