Sari la conținut

Laura Cosoi a născut! Ce este și ce nume a ales pentru cel de-al patrulea copil

Laura Cosoi trăieşte din nou clipe de vis, asta deoarece a patra minune a venit în viața sa. Vedeta este extrem de emoționată și încântată de faptul ca familia ei s-a mărit cu încă un membru.

Pentru rumoasa actriță așteptarea a luat sfârșit. A adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, care a primit notă maximă la naștere. Actrița radiază de fericire alături de frumoasa ei familie.

Vedeta și soțul său, Cosmin Curticăpean au fost binecuvântați cu încă un suflet în familie - o fetiță care va purta numele Aida.

Aida - Binecuvantarea vietii noastre! Multumim, Doamne! - a scris Laura pe contul ei de Instagram, unde a și postat o fotografie cu mânuța minucuței.

 

Laura Cosoi a decis să nască natural, iar totul a decurs perfect.

Bebelușul mai are 3 surioare, care sunt extrem de încântate de faptul că vor avea un nou partener de joacă. Micuțele Rita, Vera și Lara și-au intrat deja în rolul de surori mai mari pentru cel mai nou membru al familiei. Prezentatoarea a știut de multă vreme dacă va avea băiețel sau fetiță, însă a ales să țină totul secret. Numele a fost ales încă din al doilea trimestru de sarcină, asta pentru că Laura și-a visat copilul, care i-a dezvăluit în mod oniric numele preferat.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!