Sari la conținut

Laura Cosoi, probleme de sănătate! ”Nu mă puteam ridica din pat”

Vezi gGalerie foto

Laura Cosoi, de curând mămică de 4 fetițe, se confruntă cu probleme de sănătate. Deși de-abia a adus-o pe lume cel de-al patrulea copil, actrița nu renunță la viața profesională, fiind în continuare implicată în proiectele care o aduc pe micul ecran.

Viața profesională a Laurei este plină de provocări, dar și de bucurii. La doar câteva zile după naștere, s-a întors pe platourile de filmare, demonstrându-și dedicarea față de carieră. Acum, însă, actrița se pare că se confruntă cu probleme de sănătate, povestind pe Instagram perioada grea prin care trece. Deși nu se află în cea mai bună formă, prezentatoarea emisiunii „Vacanță de vedetă” a decis să nu își anuleze întâlnirile și filmările programate.




Azi a fost o zi asa mai ciudatica dupa o noapte in care nu am dorit. M-a durut stomacul atat de tare ca nu ma puteam ridica din pat. Dar acum sunt ceva mai bine si am ajuns acasa dupa filmarea pentru @vacantadevedetaantenastars pe care nu credeam ca am sa reusesc sa o fac. Nu m-am organizat bine ca sa ii mai las Aidei provizii acasa asa incat m-a insotit la filmare. A stat cumintica in carucior si m-a asteptat. Maine am o noua zi plina ochi si tot ce imi doresc in acest moment este sa imi treaca durerea de stomac ca sa pot sa ma odihnesc mai bine. Si cand ma gandesc cat de superficiali suntem de fapt si apreciem ceva doar cand nu mai avem. Luam starea de bine ca si cum ni se cuvine…daaaar maine va fi o zi mai buna!, a încheiat ea într-o notă optimistă.

Așa cum era de așteptat, mulți urmăriori au început să își dea cu părarea cu privire la cauzele problemei de sănătate, venind chiar cu soluții: Parerea mea este ca majoritatea vedetelor au probleme cu stomacul, din cauza dietelor excesive, a infometarii, doar pentru a fi slaba, a scris una dintre urmăritoarele actriței. Atentie la durerile de stomac...poate fi de fapt fierea care doare...asa am patit si eu in noptile nedormite cu bebele mic si am ajuns sa ma operez de fiere...o ecografie la gastro nu strica, a scris altcineva.

Noi îți urăm multă sănătate, draga noastră!




 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!