Sari la conținut

Laura Cosoi și Cosmin, petrecere triplă pentru fiicele lor. Cum arată cele 3 torturi: „Fiecare și-a ales o tematică potrivită vârstei” - Galerie Foto

Vezi gGalerie foto

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au făcut o petrecere triplă pentru fiicele lor, în weekend-ul ce tocmai a trecut. Având în vedere că Rita, Lara și Vera sunt toate născute vara, artista ce urmează să devină mamă pentru a patra oară a decis ca anul acesta să-și sărbătorească toate cele trei fetițele într-o singură zi. Fiecare dintre ele și-a ales tematica și tortul dorit pentru ziua de naștere.

Potrivit spuselor Laurei Cosoi, petrecerea a avut loc în curtea casei. Au sărbătorit în familie, dar și alături de mulți prieteni, iar cele trei fetițe ale actriței s-au simțit extraordinar.

Lara este născută pe 22 iunie, Vera pe 14 august, iar Rita – pe 11 iunie.

„Cum fetele sunt născute vara, ieri le-am sărbătorit în curtea casei noastre alături de familie și muuuulți prieteni. Este primul an în care am reușit să organizăm o petrecere pentru toate trei și a ieșit exact ca un vals al florilor'. Fiecare și-a ales o tematică potrivită vârstei, decorul splendid cu multe baloane, torturi savuroase cu personaje, pirat, muzică pentru toate gusturile, iar noi, adulții, ne-am bucurat să fim în preajma lor savurând paella și sangria ca la mama ei acasă', a scris Laura Cosoi pe pagina ei de Instagram, în dreptul unor imagini de la petrecere.

Laura Cosoi a făcut, totodată, și o glumă în mediul online. Având în vedere că e însărcinată cu al patrulea copil și mai are puțin până naște, prezentatoarea TV a spus că speră ca după petrecere să mai reușească să mai filmeze pentru un documentar…

„Am spus în sinea mea că dacă am să supraviețuiesc' și acestui moment atât de important pentru fete și familia noastră și dacă totul iese bine mă înclin și nu mai cer' nimic. Poate doar să reușesc să mai filmez câteva zile pentru un documentar', a mai scris Laura Cosoi.

De asemenea, Laura Cosoi a ținut să le transmită fiicelor ei un mesaj și în mediul online.

„La mulți ani Lara, Vera și Rita! Ne-ați dat lumea peste cap în cel mai uimitor mod cu putință! Vă mulțumim că ne-ați ales și că sunteți atât de bune și răbdătoare cu noi. Vă iubim', au fost cuvintele actriței.

 
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!