Sari la conținut

Serena Williams, prima imagine cu cea de-a doua fetiță. Cum arată micuța Adira. GALERIE FOTO

Vezi gGalerie foto

A trecut mai bine de un an de când Serena Williams și Alexis Ohanian au devenit părinți pentru a doua oară și tocmai acum au dezvălui chipul fetiței lor, pe rețelele sociale. Cei doi au postat un carusel de fotografii adorabile cu micuța Adira.

În prima imagine, fetița a fost surprinsă de scăunelul de masă, uitându-se cu ochișiorii mari și negri la cameră. În următoarea fotografie, pare extrem de prețioasă stând pe canapea în pijamaua ei cu flori și jucându-se cu părul ei creț, iar în următoarele două a fost surpinsă în ipostaze de joacă, prin casă.

„Bună ziua - știu că a trecut mai bine de un an, dar abia am ajuns la asta”, a scris Serena în dreptul fotografiilor, în numele fiicei lor.

Citește și 20 de poze cu Serena Williams și fiica ei, în ipostaze drăgălașe

„Dumnezeule, e atât de drăguță! Faci copii atât de frumoși! ”, a scris, cu uimire, unul dintre fani. „Adira - la fel ca sora ei mai mare - arată exact ca tatăl ei”, „Acest om are niște gene puternice lol”, „Seamănă cu tata!” „Serena, gena ta trebuie să riposteze, „Copy paste de la sora ei mai mare. Prea drăguț”, „Ochii lui tati”, au continuat alții.

Tatăl celor două fetițe este Alexis Ohanian, cofondator al Reddit. Potrivit presei de peste Ocean, Serena Williams si Alexis Ohanian sunt împreună din octombrie 2015 și s-au căsătorit în 2017.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!