Sari la conținut

Surpriză din partea familiei, pentru Adela Popescu. Ce urare i-a făcut Radu, de ziua ei

Vezi gGalerie foto

Ieri, 8 octombrie, Adela Popescu și-a sărbătorit ziua de naștere. Actrița a împlinit 38 de ani, având parte de o adevărată surpriză acasă, din partea soțului Radu Vâlcan și a celor trei băieței pe care îi au împreună.

Deși în anii trecuți aniversarea o găsea în țări exotice, anul acesta Adela și-a petrecut ziua de naștere acasă, alături de persoanele cele mai dragi din viața ei, care i-au pregătit o surpriză extrem de simpatică.

Adela Popescu: „Băieții mi-au pregătit o petrecere-surpriză în curte”

„De ziua mea, anul ăsta, am făcut două promisiuni: 1. Mie. Așa că rămâne între noi. 2. Lui Alexandru. I-am promis că voi scoate melodia care îi place lui atât de mult, Mii de jurăminte, compusă de Eneli Oficial”, și-a început ea confesiunea și a continuat cu detaliile despre surpriza pe care Radu Vâlcan și copiii i-au pregătit-o. „Băieții mi-au pregătit astăzi o petrecere-surpriză în curte. Au decorat ei frumos, au comandat sushi (asta mănânc eu cu Alexandru de ziua noastră), popcorn (asta mănâncă Andrei la seară de film) și tot ce au mai găsit prin frigider (asta mănâncă Adrian mereu și oricând). Însă de departe cel mai emoționant moment a fost când mi-au dat scrisorele făcute pentru mine…”.

Radu nu a lăsat să treacă ziua neobservată pe contul lui de Instagram. Așa cum ne-a obișnuit, a postat o fotografie cu soția lui, însoțită de un mesaj emoționant: „Mâine este ziua ei. O să mă certe că o arăt așa, nemachiată, superbă. Să vedeți mâine… Te iubesc! Dar, deja, știi asta!”, a scris prezentatorul de la Antena 1 în mediul online. Iar fanii nu s-au putut abține să nu complimenteze frumusețea naturală a actriței.



„Femeia asta e frumoasă rău și cu și fără machiaj are ceva al ei o iubește Dumnezeu! la mulți ani fericiți alături de cei dragi ție Adela dragă!”
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!