Poate că citești articolele mele dimineața, la cafea, la birou. Sau poate la tine acasă, până ce bebelușul tău se trezește de tot, dimineața. Sau poate că mai intri din când în când seara, după ce peste casa ta se așterne tăcerea și te gândești că e mai bine să citești un articol decât să dai drumul la televizor. Poate că te inspiră articolele despre copiii mofturoși și cum să îi ajutăm să le placă mâncarea, sau pur și simplu îți place ce mai povestesc eu din viața mea, care e la fel ca a ta. Sau poate vrei să afli în ce zi a lunii am mai pus la cale evenimentul comunității – Mama Time Out, ca să vii și tu de data aceasta. Un motiv trebuie să ai, că de aia intri la mine pe blog. Și eu mă bucur, pentru că am pentru cine să scriu și pentru că primesc mult idei de subiecte de la voi. Dar poate nu te-ai gândit niciodată ce rol poți avea și tu, cititorule, dincolo de a citi pur și simplu articolele mele. Te-ai întrebat vreodată cum îl ajuți tu pe bloggerul tău preferat?
Poate ai auzit de multe ori de la bloggeri că, în comunități, nu se știe cine dă și cine primește. Adică exact ce spuneam mai sus: noi scriem și poate vă inspirăm pe voi într-un fel, iar voi ne dați nouă feedback, ceea ce ne inspiră pe noi, la rândul nostru. Așa stau lucrurile pur și simplu în comunități. Așa se nasc ideile, așa apar articole cu informație care ajută mii de oameni pe termen lung sau articole de suflet care te scot dintr-o stare dezolantă într-o dimineață ploioasă. De aceea se adună oamenii în jurul blogurilor. E nevoia de interacțiune, din care să afle câte ceva sau să respire alt aer. Poate că nu tot ce află e o știre uau sau o informație spectaculoasă, dar cu siguranță de la fiecare blogger pe care îl urmăriți luați câte ceva. Altminteri, s-ar duce doar către site-uri, după părerea mea.
Ceva ce poate nu știți
E posibil însă să nu știți tot, așa că poate vă bucurați să aflați și perspectiva mea.
Știți că sunt bloggeri care numai asta fac? Adică blogul reprezintă un full time job. Da, blogul nu mai este demult doar un hobby pentru unii, este jobul lor. Adică oamenii ăia toată ziua stau și meșteresc pentru blog: se documentează ore în șir, scriu, editează texte, fotografii sau video-uri, merg pe teren, fac proiecte speciale/campanii specifice pe termen lung. Lucrurile acestea cer timp. De multe ori, ne prind zorile la laptop…Alteori, lucrăm non stop, cât sunt copiii la școală. Ne lasă dimineața la birou și ne găsesc după 6 tot acolo, în aceeași poziție.
(...)
Citeşte mai mult pe florinabadea.ro
Sursa foto: Pexels