Sari la conținut

“Cum ne poate ajuta homeopatia să îi pregătim pe copii pentru școală” – interviu cu As. Univ. Dr. Pavelescu Mirela

Cu câteva zile înainte de începerea unui nou an școlar, am avut ocazia să-i adresez dnei dr. Pavelescu Mirela câteva întrebări de interes general atunci când vine vorba despre sănătatea celor mici.

Și pentru că dna. dr. este Medic primar pediatrie dar are și competențe în Homeopatie clinică, am profitat de ocazie ca să putem afla de la o sursă de încredere cum ne poate ajuta homeopatia în câteva dintre problemele cu care noi, părinții, ne întâlnim cel mai des.

1. Bună ziua, vă mulțumesc că ați acceptat să realizăm împreună acest material. În primul rând vă rog să ne spuneți câteva cuvinte despre dvs.
Dr. Pavelescu Mirela: Sunt medic pediatru, alergolog și pneumolog și cu competență în homeopatie clinică și etică medicală. Sunt bucuroasă că am ales să lucrez cu copiii pentru că ei ne oferă întotdeauna cele mai mari satisfacții și ne aduc liniștea.

2. Homeopatia ne ajută doar în situațiile de criză sau poate fi utilizată și preventiv?
Dr. Pavelescu Mirela: Am observat în ultima vreme în practica zilnică faptul că tot mai mulți părinți apreciază abordarea și tratamentele homeopatice, tratamentele naturiste, pornind de la ideea că sunt mai puțin agresive pentru organism și cu mai puține reacții adverse pe termen îndelungat și totodată eficiente în tratamentul diferitelor afecțiuni.
Homeopatia funcționează foarte bine atât în tratamentul momentelor acute, a situațiilor de criză, cât și...

(...)

Citește mai mult pe meseriadeparinte.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!