Sari la conținut

Anotimpul biscuitilor

 Deja miroase a brad si scortisoara in casa?! Inseamna ca se apropie Craciunul si ce poate fi mai delicios decat niste biscuiti aromati?! Loredana Caia a incercat deja prima reteta de Craciun cu ajutorul unei ustensile desprinsa parca din povesti…


Doreste-ti ceva ca s-ar putea, totusi, implini... Acum doua sau trei ierni am vazut pe facebook bijuteria aceasta care m-a cucerit instant.
Recunosc ca nu am indraznit sa o cer Mosului. M-am gandit la ea, poate mi-o aduce, poate nu, dar nu am avut curaj sa dau voce gandului meu. De vazut, nu am vazut nicaieri de cumparat, asa ca a ramas doar un vis...


Pana vara asta, cand, rascolind prin tot felul de nimicuri intr-un talcioc german, am gasit ceva asemanator.
Nu e identic, dar seamana...


E un obiect mai mic, nu cu forme atat de sofisticate si de elaborate, dar isi face rolul si ies biscuiti buni.
L-am pus la treaba folosind o reteta simpla pentru fursecuri, pe baza de unt, faina, zahar... De post nu am incercat, deoarece nu sunt un fan al margarinei, nici nu stiu daca ar iesi fursecuri cu margarina; cu unt si cu untura am incercat de mai multe ori, dar cu margarina nu. Am auzit ca exista unt de cocos, dar inca nu l-am gasit prin comert, prin urmare nu l-am probat.
Asa arata varianta noastra in mainile sotului puse la treaba. (…)


Si ajutorul de bucatareasa, pregatind biscuiti cu tot felul de forme jucause.


Citeste mai mult pe www.ingerica.blogspot.com!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!