Cu o textură moale la interior și ușor crocante la exterior, aceste briose cu mere, nuci, ghimbir si scortisoara se prepară extrem de rapid, sunt delicioase proaspăt scoase din cuptor și chiar mai bune a doua zi (dacă rezistă atât de mult).
O reţetă perfectă pentru tot timpul anului
Deși este ideală în lunile reci de toamnă și iarnă sau chiar la începutul timid al primăverii, aceasta rețetă simplă și aromată de brioșe se poate face pe tot parcursul anului, deoarece merele se găsesc din belșug în supermarketuri sau în piețe.
La fel ca brioșele cu banane și zmeură sau cele cu banane şi afine sau cele cu sfeclă roșie și fistic, și acestea sunt baby- friendly, fără zahăr sau îndulcitori. În plus, conțin, ghimbir și scortișoară, două condimente cu beneficii multiple, având rol antiinflamator, antiseptic și antiviral. Prin urmare, sunt de mare ajutor pe vreme friguroasă și ploiasă.
Dacă vrei să prepari și tu rețeta de briose cu mere, nuci, ghimbir și scortișoară, găsești mai jos lista de ingredinte și pașii pe care trebuie să îi urmezi.
(...)
Citeşte mai mult pe mamamag.ro