Sari la conținut

Ce ne facem cu toate operele de artă ale copiilor?

Nici nu am început bine școala că avem un mini teanc de fișe de la școală. Am sperat că odată cu clasa I, cu manualele, caietele de lucru și auxiliarele vom scăpa de foile zburătoare. The joke’s on me! Vestea bună este că Alex are propriul lui birou și suficient spațiu de depozitare așa că am căzut de acord că le strângem până la vacanță și apoi le vom da la reciclat probabil pe toate.

De-ar fi așa simplu planul și când vine vorba de mâzgălelile/picturile/desenele copiilor! Prima dată când a pictat cu acualere – a rezultat o chestie cam căcănie de la toate culorile amestecate, dar nu contează. Prima dată când a folosit carioci – și ce dacă a găurit foaia colorând mereu în același loc? Prima dată când a desenat o linie sau un cerc (din pură întâmplare) – așa ceva nu se poate arunca!

Noi suntem colecționari de artă de vreo 7 ani aproape și în ultimul an, de când Sara și-a descoperit latura artistică, avem cantitate dublă. N-am fost niciodată genul acela de om super sentimental care păstrează te miri ce lucruri. S-au mai scurtcircuitat niște rețele neuronale după ce am devenit mamă, nu zic că nu, dar mai am ceva reminiscențe din zilele de om super ordonat și organizat.
 
Am mai povestit pe blog despre cum facem noi sortarea, pe scurt însă le luăm așa:

  •     ce e de păstrat – Desenele pe care am ales să le păstrăm le putem într-o cutie sau în plicuri mari. Pe unele le ținem și la expoziție prin casă, fie în camera lui Alex, fie pe panoul din bucătărie alături de câteva poze și multi magneți din călătoriile făcute, fie pe ușa de la intrare.

(...)

Citește mai mult pe cristinaotel.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!