Peste este un aliment in fata caruia cei mici stramba din san. In cazul acestui preparat nu mai exista probleme. Iata cum faci chiftelutele de peste cu broccoli.
Ingrediente:
500 de grame de cartofi bucati
100 de grame de broccoli, in buchetelele mici
doua fileuri de peste alb fiert in apa
sucul de la o jumatate de lamaie
marar tocat
o lingura de ulei de floarea soarelui
o lingura de mustar de Dijon
Preparare:
Fierbe cartofii in apa cu sare. Fierbe broccoli, 3 minute. Amesteca cele doua legume si striveste-le cu o furculita.
Adauga pestele si striveste totul cu furculita, mai departe. Pune suc de lamaie, marar, sare si mustarul. Omogenizeaza.
Unge o foaie de copt cu putin ulei si aseaza gramajoare din acest amestec in tava de aragaz. Coace totul 10-15 minute la foc iute. Eventual le poti intoarce si le mai poti lasa in cuptor inca 3-5 minute.
Serveste cu salata verde sau rosii. Este delicios.
Reteta este perfecta pentru copiii mai mari de un an jumatate.