Le-am făcut azi maimuţelelor mele ciorba de perişoare. Au mâncat cu aşa o poftă, de-am zis că e păcat să nu împart reţeta. Îmi place că acum pot găti pentru toată familia, bebe nu mai are restricţii şi atâta timp cât nu prăjesc nimic, pun doar puţină sare roz de Hymalaia şi aleg ingrediente de calitate, totul e perfect. Aşa şi azi. Aveam nişte piept de pui de ţară, adus de mama şi tocat tot de ea. Bun şi sănătos, perfect pentru perişoare.
Aveţi nevoie de următoarele ingrediente: 4 morcovi, 1 ceapă mare, ţelina, păstarnac, puţin ulei de măsline iar pentru perişoare: carne tocată de pui (eu am avut cam 700 de grame), 2 ouă, o mână de orez, o ceapă mică, o legătură de pătrunjel. E bine să folosiţi ouă şi legume bio, pe cât posibil.
Am curăţat şi spălat legumele, apoi l-am rugat pe M să le dea pe razătoare, cât ăştia mici se hârjoneau pe la picioarele noastre.
(…)
Citește mai mult pe www.ruxandraluca.ro!