Copiii mei mănâncă sănătos, adică nu sunt raw vegani, dar nici nu rup fast-food-urile. Gătim zilnic ce ştim că le place, aşa controlăm toate ingredientele şi felul în care le preparăm.Plus că ambii copii mănâncă două mese pe zi şi două gustări la grădiniţă (Aris), respectiv la şcoală (Albert), gătite în bucătăria respectivelor instituţii. Cei mici nu au voie să aducă alimente din exterior, deci adio pacheţele cu chipsuri, biscuiţi cu ciocolată şi alte nebunii full de sare, zahăr şi conservanţi.
Asta ia mult din stresul părinţilor şi din tentaţiile copiilor.
Până una alta, startul este, zic eu, cel mai important, adică felul în care îi hrăneşti încă din primele clipe de viaţă. Ca să începi cu dreptul, poţi lua în calcul cei şase de NU, puşi cap la cap de mine după discuţii cu specialiştii şi din experienţa cu Albert şi Aris. Vă mai povesteam lucrurile astea şi aici.
(...)
Citeşte mai mult pe ruxandraluca.ro
Sursa foto: Ruxandraluca.ro