Sari la conținut

Fetiță de 2 ani, decedată în mașină. A fost lăsată singură de tatăl ei, distras de jocurile video din casă

Caz înfiorător în SUA. Un bărbat în vârstă de 37 de ani și-a lăsat fiica de 2 ani singură în mașină, timp în care el a stat în casă să se joace jocuri video. Din păcate, fetița a murit din cauza temperaturilor foarte ridicate.

Conform declarațiilor, Cristopher Scholtes, tată a trei fetițe (2, 5 și 9 ani) a fost cu fetița cea mică în oraș și, când au ajuns acasă, aceasta dormea în scaunul ei. Pentru că nu a vrut să o deranjeze, a lăsat-o să doarmă cu motorul pornit și cu AC activat, iar el a plecat în casă, unde a început să se joace jocuri video. Când soția s-a întors acasă, 3 ore mai târziu, a întrebat unde e micuța și atunci s-a dus să o ia din mașină. Din păcate, însă, a fost prea târziu.

Se pare că motorul mașinii s-a oprit automat după 30 de minute, fapt ce a dus la o creștere exagerată a temperaturii din interior. Tatăl știa că se întâmplă acest lucru, însă a uitat, probabil distras și de jocuri.

Mai mult, nu era prima dată când acesta își lăsa copiii în mașină. Când au ajuns la spital cu fetița, mama acesteia striga întruna: Ți-am spus să nu-i mai lași în mașină, de câte ori ți-am spus.

 „Am pierdut-o, a fost perfectă”, a adăugat ea.

 „Iubire, îmi pare rău! Cum aș putea face asta. Ne-am ucis copilul, asta nu poate fi real, a răspuns soțul ei.

Scholtes a fost arestat, fiind acuzat de crimă de gradul 2 și abuz asupra copiilor. Soția lui a cerut ca acesta să fie eliberat cât timp este judecat, pentru a fi alături de familie în aceste momente atât de cumplite.

Din păcate, nu este primul deces al unui copil lăsat singur în mașină, pe timp de vară. Temperatura din mașină ajunge să depășească cu ușurință 50 de grade, fiind fatală pentru un copil care petrece mia mult timp într-un spațiu atât de mic.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!