Cine poate rezista unei baghete cu unt si usturoi la cuptor? Din propria experienta va spunem ca nimeni. Si vrem sa va aratam cum o puteti face astfel incat sa fie un aperitiv festiv pentru sarbatorile care se apropie.
Ingredientele de care aveti nevoie sunt:
- o bagheta frantuzeasca
- un catel de usturoi taiat marunt
- unt
- dovlecei, spanac, ardei
- cascaval
Cum se face
Incepeti cu incalzirea cuptorului si apoi va ocupati de ingrediente. Taiati bagheta si o puneti pe o tava acoperita cu hartie de copt. Amestecati untul cu usturoiul maruntit si ungeti feliile de paine. Puneti deasupra dovlecei, spanac, ardei - toate taiate, nu neaparat foarte marunt. Presarati cascaval ras deasupra.
Tava se pune la cuptor unde poate fi lasata in jur de 10 minute, pana cand cascavalul incepe sa se topeasca. Se lasa sa se raceasca un pic si se mananca intr-o clipita, cu mare pofta.
Sa va fie de bine!