Sari la conținut

foloseste cineva catina? sub ce forma si pt ce...

foloseste cineva catina? sub ce forma si pt ce afectiuni o folositi?

Răspunsuri
buna, eu am folosit catina contra anemiei. Înlătură anemia

Datorită conţinutului bogat în vitamine şi minerale, cătina este considerată o polivitamină naturală. Persoanele aflate în convalescenţă sau care suferă de anemii, copiii peste şapte ani, femeile care doresc să-şi întărească organismul pot face timp de o lună o cură cu fructe proaspete sau cu suc de cătină. Boabele se storc, iar sucul se amestecă imediat cu miere, în părţi egale. Se lasă să macereze la rece, timp de 24 de ore, apoi se ia câte o ceşcuţă dimineaţa, pe stomacul gol.
eu personal am luat catina sub forma de pasta facuta in casa de soacra mea. era facuta cu miere si propolis. am luat pt ficat ca aveam probleme si pt ca era toamna si pt imunitate si binenteles l'am comvins pe sotu meu sa ia si el si in iarna respectiva nu am racit nici unul. la copii inca nu am folosit
Da eu consum catina cu miere pentru ficat o folosesc( cate o lingurita dimineata pe stomacul gol), la fel de bine este buna pentru pastrarea tineretii:), pentru imunizare mai ales in lunile acestea de trecere. din cand in cand ii dau si celui mic. Cand mai simt nevoia de dulce mai iau cate o lingurita. Este foarte buna pentru sanatate.
Catina este foarte buna pentru imunitatea... Eu folosesc facuta pasta cu miere si propolis ... Va recomand si dumneavoastra aceasta solutie pentru imunitate, in ciuda altor suplimente alimentare pline de chimicale si fara nici un fel de efect. Este recomandat mai ales primavara si toamna.
buna complicata , am folosit catina sub forma de sirop , pentru fetita mea cea mare , cred ca avea vreo 8 ani , pentru imunitate si pofta de mancare . eu mananc bobitele asa ca pe struguri , direct de pe cracute , sunt acrisoare dar o cantitate cat o palma , rezist sa o mananc :)
Uleiul de catina actioneaza pentru tratarea unor maladii ale pielii precum eczema, mancarimi sau uscaciuni. De asemenea, datorita capacitatii sale de stimulare si regenerare, s-a dovedit extrem de folositoare in tratamentul arsurilor, ranilor cu vindecare lenta si ulceratiilor. Din 1977, catina este inregistrata oficial in farmacopeea chinezeasca. Produsele obtinute din aceasta planta constituie componente alimentare care ajuta organismul sa-si regleze functiile si sa aiba o imunitate ridicata.
Uleiul de catina se foloseste si pentru afectiunile gastrice: pentru tratarea arsurilor, a ulcerului, gastritei. Deasemenea se mai poate folosi pentru tratamentul alergiilor, diareei, reumatismului, alcoolismului, stresului, asteniei, anemiei, bolilor endocrine și hepatice.
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!