Sari la conținut

Mamici cum tratati raceala si restul virozelor...

Mamici cum tratati raceala si restul virozelor aparute in urma schimbari de temperatura ?

Răspunsuri
Noi ne confruntam cu o rinofaringita acuta de aproximativ 3 saptamni este spre trecere , am luat doar nurofen( nu am avut febra) sirop de tuse initial eurespal ulterior prospan, ni s a recomandat si vibrocil dar nu am reusit sa il dau, si in final Aerius si suntem aproape bine. In general raceala o tratez cu nurofen, panadol, oscilloccocinum si sirop de tuse stodal.De muci ser fiziologic, inainte foloseam batista beblusului dar acum isi sufla singur nasul si destul de bine
Si noi tot cu tuse, am avut si muci, si ceva raguseala, la inceput si durere in gat, am luat ff putin nurofen, paxeladine apoi am dat-o pe naturiste! acum luam tinctura de propolis cu miere si avem cateva sapt bune de cand tot tusim (cea mare, care in pauze fuge prin curtea scolii dezbracata, adica fara geaca). Nu tuseste rau, dar nici nu ii trece.
Paracetamol supozitor daca face febra si curatat nasul. Cam atat, daca vad ca nu trece mergem la un control cam dupa 4-5 zile.
buna eu am 2 copii si cand sunt raciti am tratament special de la medic de familie , dar pe langa le mai fac si aerosol , dupa ce termina cu tratament si numai au nimci la interval de o saptamana ii bag pe siropuri de imunitate , si dimineata le dau ceai cu miere si lamaie , in fiecare dimineta
Raceala si gripa sunt doua dintre cele mai frecvente infectii ale sistemului respirator, adesea confundate, ce apar cu precadere in sezonul rece sau in perioadele ce presupun schimbari de temperatura. Insa nu vremea de afara e cea care determina aparitia lor.Raceala si gripa sunt cauzate de virusuri diferite iar simptomele gripei sunt mai severe decat cele ale racelii. Debutul ei se face brusc iar aceasta poate dura chiar si 2-3 saptamani in timp ce raceala se vindeca in aproximativ 7 zile.
Ploile, vantul puternic si variatiile de umiditate contribuie la slabirea sistemului imunitar, favorizand contactarea racelilor.
Cunoscute si sub denumirea de infectii virale ale tractului respirator superior, racelile pot fi cauzate de peste 200 de tipuri de virusuri si, de regula, nu au acelasi grad de severitate comparativ cu racelile specifice sezonului de iarna. Din cauza numarului foarte mare si in permanenta dezvoltare de virusuri care pot cauza raceala, organismul uman nu reuseste sa determine rezistenta pentru toate aceste virusuri
cu greu le tratam...... am inceput acum o luna cu rosu in gat si abia acum este mai bine, am schimbat trei tipuri de antibiotic si o terapie cu aerosoli si deabia acum e mai bine desi din cand in cand mai tuseste, ma si ingrozesc numai cand ma gandesc prin cate am trecut si controle la medic de ne-am saturat. Ma gandesc serios sa incepem un tratament pentru imunitate, poate asa ne va fi mai usor sa trecem peste acest sezon plin de viroze
În perioadele reci ale anului, cu schimbări bruşte de temperatură, la începutul primăverii când sistemul imunitar este slabit, iar carenţa de vitamine este mai accentuată, la intrarea în colectivitatea putem ajuta organismul cu remedii naturale.Remediile pe care le folosim noi în consolidarea imunităţii sunt: siropul de cătină cu miere, propolisul şi polenul. De fiecare dată şi-au făcut efectul şi ne-au ajutat să rezistăm bolilor.
Noi folosim Ibalgin pentru orice si este bine , isi face efectul ... daca are putin nasul infundat ii dau siropelul si dimineata nu mai are nici o problema. In toamna asta nu a fost bolnavioara, chiar daca a fost timpul foarte rece si foarte urat.
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!