Tonul la conserva este bun pentru copii?
Răspunsuri
Buna , eu nu prea i-am dat ton la conserva, nu am incredere ca este vechi sau nu, si in general evit pe cat se poate sa-i dau conserve, m-ai bine ii gatesti acasa file de peste , sau chiar peste intreg , incearca sa-l iei proaspat.
nici eu nu i-am prea dat peste din conserva, si din faptul ca inca nu i pe gustul lui carnea de peste dar si fiindca intradevar nu ii foarte sanatos! Totusi am facut pentru noi sos de rosii cu ton (din cel mai de calitate) pentru spaghetti si i-am dat si baietelului meu de 1 an si 8 luni! am fost surprinsa ca i-au placut mult si nici nu a patit ceva de la mancare! acum depinde de calitatea, modul de preparare si bineanteles sanatatea micutului :)
Buna, in general nu e recomandabil sa dam nimic in conserva la copii din cauza hormonilor, antibioticelor si a faimoaselor E-uri adaugate. Dar daca totusi te gandesti sa iei ca sa incerci eu mai luam ton in brine( suc propriu) niciodata nu i-au cu ulei de la Calvo. Sunt niste cutiute albasttru spre verde deschis. Are alt gust sincer si mai putini termeni in compozitie indescifrabili. Ca sa fim seriosi nu mergem cu dixionarul de E-uri permise si nepermise la cumparaturi.
Buna. Depinde ce varsta are bebe. In principiu, pana la 3 ani ar fi bine sa nu ii dai conserve. Poti sa ii iei tu peste (cel mai proaspat este la Metro) si sa i-l fierbi apoi sa ii faci tot felul de sosuri care sa ii dea gust. Sunt multe retete pentru bebei. Avand in vedere termenul de valabilitate destul de mare, iti poti imagina cati conservanti exista in conserve.
Eu pana acum la 1 an si jum nu i-am dat conserva de peste. In schimb i-am dat macrou facut la gratar cu mamaliguta si mujdei de usturoi si mananca foarte bine. Succes
In general conservele contin multa sare si conservanti la greu. Mai bine cumperi peste proaspat si il pregatesti la cuptor.
Tonul are continutul de mercur CE depaseste uneori limita admisa (cel putin albacore - ton alb) si in plus, la conserve exista pericolul infectarii cu botulism daca nu-s bine conservate, tinute la temperatura indicata de producator sau ambalajul prost.
Tonul are continutul de mercur CE depaseste uneori limita admisa (cel putin albacore - ton alb) si in plus, la conserve exista pericolul infectarii cu botulism daca nu-s bine conservate, tinute la temperatura indicata de producator sau ambalajul prost.
conservele nu se prea recomanda sa fie date copiilor, mai bn ii iei un peste si i-l faci, se face destul de repede si poti da asezonat cu sote de legume
Am gasit pe net ca tonul si conservele in general, pot fi consumate fara teama ca ar putea produce vreun rau organismului. Chiar daca a fost conservat, pestele nu-si pierde din proprietati. In continuare contine Omega3, fosfor si toate celelalte componente pentru care-l consumam. Oare este adevarat?
You are so awesome for helping me solve this myyesrt.
In the coptaiclmed world we live in, it's good to find simple solutions.
Gee whiz, and I thhuogt this would be hard to find out. http://rhhdhp.com [url=http://envkrm.com]envkrm[/url] [link=http://ihizlh.com]ihizlh[/link]
Trimite răspunsul la întrebare