Sari la conținut

Noi informații despre starea de sănătate a fetiței de 7 ani lovită de o mașină în Pantelimon, odată cu fratele ei, de 9 ani, care a fost ucis

Au apărut noi informații cu privire la tragedia care a răvășit Bucureștiul, după ce duminică seară doi copii, în vârstă de 9, respectiv 7 ani, au fost accidentați în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon din Bucureşti, acolo unde se aflau împreună cu mama lor.

Cei doi au fost loviți de o mașină la volanul căreia, se pare, se afla un minor în vârstă de 17 ani.

Băiețelul de nouă ani urmează să fie condus pe ultimul drum joi. Din păcate, familia victimelor continuă să sufere și din cauza stării de sănătate a fetiței, soră a celui mic, căreia i-a fost amputat un picior. Inițial, aceasta a fost supusă unei operații de replantare care a durat peste nouă ore, efectuată de o echipă de medici multidisciplinară, însă ar fi existat complicații pe parcurs, astfel că a fost necesară tăierea membrului. Acum fetița este în stare stabilă și primește îngrijiri medicale.
„Din păcate, la câteva ore de la operaţia de replantare, în cursul serii au apărut complicaţii din cauza sindromului de strivire suferit în urma accidentului, complicaţii care îi puneau viaţa în pericol. Astfel că s-a decis, de urgenţă, îndepărtarea membrului inferior afectat”, a declarat medicul care o are în îngrijire pe fetiță.

Între timp, imaginile surprinse de o cameră de bord surprinde momentul dinaintea producerii accidentului. Acestea arată că la volanul mașinii s-ar fi aflat băiatul de 19 ani, proprietar al mașinii. La scurt timp, însă, accidentul a fost produs de tânărul de 17 ani. Acum se suspectează că cei doi ar fi făcut schimb de locuri înainte ca tragedia să aibă loc.

Anchetatorii continuă cercetările și vor stabili dacă acest lucru este sau nu adevărat. Până atunci, adolescentul de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar tânărul de 19 ani a fost plasat sub control judiciar. Minorul fără permis are acum patru capete de acuzare pe numele lui. Băiatul de 19 ani care i-a dat cheile maşinii cu bună ştiinţă riscă şi el să ajungă trei ani după gratii.

Sursa video: Digi 24

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!