Ciresele impreuna cu ciocolata neagra sunt o combinatie imbatabila care iti da instant o senzatie de bine. Daca nu aveti mare succes la cei mici cu prajiturile cu fructe aceasta se va topi rapid din farfurie. In plus, se prepara atat de rapid, in 5 minute, incat ti-ai putea permite oricand sa o alegi ca si desert.
Ingrediente pentru prajitura cu cirese
- ciocolata neagra
- cirese
- 1 ou
- zahar brun - o cana
- vanilie
- unt - 100 gr
- faina - o cana
Cum se face prajitura cu cirese
Incepi prin a da drumul la cuptor, 350F. Pui hartie de copt intr-o tava.
Speli ciresele si le cureti de samburi. Le tai in doua sau nu, dupa preferinta
Incalzesti untul si adaugi deasupra zaharul brun. Amesteci bine sa se incorporeze. Adaugi oul, faina si vanilia si le amesteci sa se omogenizeze.
Pui compozitia in tava si ornezi cu cirese si bucati de ciocolata.
Se lasa la cuptor in jur de 30 de minute, pana cand vezi ca marginile se desprind de tava. Cand este totul gata lasi prajitura cel putin o ora sa se raceasca inainte sa o tai. Stiu, aceasta este partea cea mai grea.