Această rețetă de prăjitură cu mălai și fructe de pădure este extrasă tot din rețetarul mamei mele (aka buni), dar a fost adaptată așa încât să fie baby friendly, deci fără zahăr. L-am înlocuit cu succes cu banane și cartof dulce. Se pot folosi doar banane sau doar cartof dulce, sau dovleac.
De ne place prajitura cu mălai și fructe de pădure
- se prepară foarte repede, în 3 pași simpli
- este fără gluten (că ș-așa avem perioade când exagerăm cu făinoastele de genul pâine, paste, tarte și brioșe)
- pentru gustul delicat al iaurtului și brânzei
- tare-i arătoasă, de ce să nu recunosc
Să știi că mai găsești rețete de-ale bunicii pe blog, cum ar fi cornulețele fragede cu magiun de prune, dulceața de pere (fără zahăr), pâine în trei culori, pate de casă. Toate merită încercate!
Dacă totuși vrei să începi cu această prăjitură cu mălai și fructe de pădure, găsești ingredientele și pașii ce trebuie să îi urmezi mai jos.
(...)
Citește mai mult pe mamamag.ro