Că tot bate toamna la ușă, iar tarabele din piețe au fost luate cu asalt de mere și struguri autohtoni, ce zici dacă ai folosi aceste fructe într-o rețetă delicioasă pentru prichindelul tău? Propunerea noastră: pui sote cu mere și struguri.
Ingrediente:
– o ceaşcă de struguri, cu boabele tăiate în 4 sau zdrobite (în funcţie de vârsta copilului)
– ½ sos de mere
– 1 bucată de piept de pui
Mod de preparare:
Toarnă într-o tigaie o lingură de ulei de măsline. Încălzește tigaia şi pune pieptul de pui. Lasă-l la înăbuşit până când devine auriu pe ambele părţi. Scoate apoi pieptul de pui şi tăie-l mărunt. În tigaia în care s-a făcut pieptul de pui, toarnă sosul de mere şi strugurii şi amestecă preparatul câteva secunde. Apoi, adăugă bucăţelele de piept de pui. Lăsă să fiarbă până când pieptul de pui este bine preparat. Pentru un gust deosebit poți să adaugi la sfârşit puţină scorţişoară.
Poftă bună!
Sursa: WholeSomeBabyFood.momtastic.com