Sari la conținut

Subiecte BAC Istorie 2024: Eseu de două pagini despre Romania postbelică, la Subiectul al III-lea – Poze

Vezi gGalerie foto

Examenul de Bacalaureat 2024 a continuat astăzi cu proba obligatorie a profilului - Matematică sau Istorie, în funcție de profil, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației.

Absolvenții de liceu care au susținut marți, 2 iulie, proba scrisă la Istorie, de la Bac 2024, au avut de scris, la Subiectul al III-lea, un eseu de două pagini despre Romania postbelică.

Așa cum s-a întâmplat și luni, la proba de Limba și literatura romană, subiectele la proba scrisă BAC Istorie 2024 au apărut în mediul online la scurt timp începerea examenului.

 Iată două fotografii cu Subiectul la Istorie de la BAC 2024, așa cum au fost publicate de stirileprotv.ro

Joi va fi proba la alegere a profilului și specializării, unde se poate opta, în funcție de filieră, profil și specializare pentru una din cele 10 discipline: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică, argumentare și comunicare, Sociologie și Psihologie. Vineri, elevii de la toate filierele, profilurile și specializările care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale vor susține proba de Limba și literatura maternă.

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!