Cred că nu mai e un secret pentru cititorii fideli ai acestui blog că îmi plac supele-creme. Sunt topită după ele, după consistenţă şi delicateţea lor. Şi cum experimentez tot felul de soluţii, iată ce am încercat într-o frumoasă după-amiază.
În timpul în care a fiert supa, am fiert o mămăligă. Am întins mămăligă pe o tavă şi am lăsat-o să se răcească. Când s-a răcit am tăiat-o cubuleţe şi am prăjit-o într-o tigaie cu puţin ulei, câţiva căţei de usturoi tocaţi foarte mărunt şi câteva frunzuliţe de rozmarin.
Crutoanele de mămăligă le-am folosit presărate peste supă.
Aceasta este o altă reţetă extrem de simplă şi delicioasă, iar crutoanele de mămăligă sunt o alternativă excelentă la crutoanele tradiţionale din pâine.
Citește mai mult pe www.amanicolae.ro!