Sari la conținut

Un copil a dat foc, în joacă, apartamentului familiei sale

Un copil de 7 ani care era singur acasă a dat foc, în joacă, apartamentului familiei sale. Incidentul s-a petrecut în Piatra Neamț, într-un apartament situat la parterul unui bloc.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum. În apartament nu se mai afla nicio persoană.
Copilul a ieşit singur din casă până la sosirea pompierilor. După evaluarea şi acordarea asistenţei medicale, el a fost transportat la UPU Piatra-Neamţ, deoarece prezenta intoxicaţie cu fum.

În urma incendiului au ars bunurile materiale din interiorul unei camere şi din holul apartamentului.

Mai mult, "O mamă cu doi copii au fost evacuaţi de pompieri dintr-un apartament situat la primul etaj, deoarece apartamentul era inundat cu fum. Femeia în vârstă de 27 ani a fost evaluată de echipajul SMURD, ulterior fiind preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ", a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Pompierii au acţionat cu ajutorul ventilatorului pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului şi de pe casa scării.

Sursa: Știrile Pro Tv

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!