Sari la conținut

Un copil de 4 ani din Buzău a scăpat cu viață după ce a căzut de la 10 metri. Era în grija bunicii

Vezi gGalerie foto

Un copil de patru ani a scăpat cu viaţă după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din municipiul Buzău pe o platformă.

Băiețelul s-a aplecat peste fereastra apartamentului și a căzut de la mai bine de 10 de metri. Alarma s-a dat dimineață puțin după ora 9.00 când vecinii care se aflau în fața blocului l-au văzut pe băiețel prăbușindu-se pe plafonul unei magazii care este lipită de imobil. Unul dintre ei a sunat la 112.

Copilul, care era acasă cu bunica, ar fi rămas nesupravegheat cât bunica pregătea masa şi s-ar fi urcat pe o măsuţă aflată lângă fereastră. De acolo, a căzut în gol, de la etajul patru. Căderea ar fi fost atenuată de sârmele de rufe de la etajele inferioare. Băieţelul s-ar fi prăbuşit pe terasa unei clădiri.

Vecin: „Ar fi urcat pe măsuță, după măsuță pe geam și după geam a căzut în gol atenuând cred barele de rufe sau balustrada aia de acolo. I-a atenunat căderea că altfel putea să ricoșeze jos”.

„Salvatorii s-au mobilizat şi au ajuns în timp util la minorul conştient, ce prezenta multiple traumatisme. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ ce i-a acordat îngrijiri medicale de urgenţă, fiind transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe Buzău”, a precizat sursa citată.

„La o primă evaluare medicală, minorul a suferit un traumatism cranio-facial cu epistaxis anterior oprit spontan şi uşoare contuzii la nivelul membrelor inferioare. La acest moment, el este stabil hemodinamic şi respirator, în curs de investigaţii”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Părinții copilului nu erau acasă când s-a petrecut incidentul. Se căsătoriseră sâmbătă, iar luni urmau să plece în luna de miere. Tocmai de aceea i-au lăsat pe cei mici la bunică. Când a aflat ce s-a întâmplat, mama a suferit un atac de panică, primind îngrijiri medicale.

Cel mic a fost dus la Spitalul de Urgență din Buzău, iar luni după-amiază medicii au decis să îl transfere la spitalul Grigore Alexandrescu din București. Între timp, polițiștii au deschis o anchetă care va stabili cum s-a petrecut incidentul.

Sursa



 
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!