Sari la conținut

Un copil de 6 ani a fost răpit dintr-un parc și găsit după șapte decenii de căutare, la vârsta de 79 de ani

Vezi gGalerie foto

Un bărbat în vârstă de 79 de ani, răpit în 1951 din Oakland, California, a fost găsit în viață pe coasta de est a Statelor Unite, după o căutare de peste șapte decenii, grație unui test de ascendență online.

Luis Armando Albino, pe atunci un băiețel de doar șase ani, a fost răpit de o femeie necunoscută în timp ce se juca într-un parc, lăsând familia sa cu inimi frânte și întrebări fără răspuns.

Familia lui Luis a trăit cu durerea dispariției sale timp de 73 de ani. Mama lui a păstrat vie amintirea fiului său până la moartea ei în 2005. Lucrurile au luat, însă, o întorsătură în 2020, când nepoata lui Luis, Alida Alequin, a decis să facă un test ADN. Rezultatele au arătat o potrivire de 22 % cu un bărbat necunoscut, ceea ce a impulsionat-o să reia investigația.

La începutul anului 2024, Alequin și fiicele ei au descoperit articole vechi de ziar la biblioteca din Oakland, inclusiv o fotografie cu Luis și fratele său, Roger. Aceste dovezi au dus la redeschiderea cazului de către autorități, iar FBI-ul s-a implicat rapid. În urma testelor ADN, Luis a fost confirmat ca fiind copilul dispărut.
Pe 20 iunie 2024, vestea miraculoasă a fost adusă familiei, iar Alequin a descris emoția momentului: „Nu am început să plângem decât după ce au plecat anchetatorii. Eram în extaz”. Reîntâlnirea cu fratele său Roger a fost profund emoționantă, cei doi frați discutând despre ziua răpirii și viețile lor ulterioare.

Luis a fost crescut pe coasta de est de un cuplu care l-a considerat propriul lor fiu. În ciuda începutului traumatic, el a avut o viață plină, devenind pompier și pușcaș marin în Vietnam, și este acum tată și bunic. Povestea sa subliniază puterea speranței și importanța familiei în fața adversității.

Sursa: Mediafax




 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!