Sari la conținut
Monica Ungur

Monica Ungur

Nutritie si Alaptare

Despre Monica Ungur

Descriere:

Asistent Medical Generalist, Educator Perinatal SAMAS Certificat, Consilier in Alaptare

Monica este mama lui Matei de 4 ani. Nasterea fiului ei si dificultatile personale intampinate la inceput in alaptare, au determinat-o sa-si doreasca sa ajute mamele intr-un mod profesional, avizat si empatic. Isi dedica astazi timpul familiei si sanatatii mamelor si bebelusilor cu o mare bucurie si regasire. Crede cu tarie in puterea fiecaruia de a contribui la schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume.
In acest context generos, in 2015 a activat ca voluntar in Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita si Centrul Maternal Bistrita pentru cursuri de educatie perinatala si consultari individuale in alaptare/nastere/nutritie mamelor din categorii devafovizate sau aflate intr-o situatie dificila de viata.

In 2015 a primit Certificare in Bazele fundamentale ale Nutritiei ANATECOR, obtinand si Certificarea de Trainer Nivel Basic de BABYWEARING (purtarea sanatoasa a bebelusului) la Trageschule din Dresda.
In 2014, Monica a absolvit Cursul de pregatire in lactatie de 90 ore cu trainerul international Veronique Darmangeant, in vederea pregatirii in anul 2016, dupa acumularea a peste 1000 de ore de consultare in lactatie, a examenului pentru certificarea IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant).

Tot din 2014 este Trainer junior in cadrul programului SAMAS.
A fost initiata in sustinerea Cursului de Masaj al bebelusului Bucuresti de catre Claudia Bider Heim, trainer certificat IAIM.
Din 2013, odata cu absolvirea programului SAMAS, coordoneaza activitatea “Scolii Mamei SAMAS” Bistrita, timp in care a livrat educatie perinatala (cursuri despre nastere, alaptare, diversificare, consultari in alaptare si nutritie copil 1-3 ani) catorva sute de parinti bistriteni.

Mai multe despre Monica pe www.programsamas.ro.


Articole Monica Ungur

Dificultăţi în alăptare: Mastita

Una dintre cele mai frecvente afecțiuni care pot pot afecta mămicile care alăptează este mastita. Care sunt simptomele și ce măsuri pot fi luate pentru a o preveni am...

Trimite o intrebare

Titlul intrebarii este recomandat sa fie intre 10 si 160 de charactere.
Continutul intrebarii este recomandat sa fie intre 25 si 1600 de charactere.

Autentificare


Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!