Jessie, nepoțica Deliei, a fost în centrul atenției la concertul mătușii ei. Imagini adorabile cu micuța
Sfaturi pentru îngrijirea nou-născutului în sezonul rece: cum să evităm contactul cu germenii
Pe măsură ce temperaturile scad, părinții trebuie să acorde o atenție specială protecției nou-născuților împotriva germenilor și a virozelor sezoniere. Nou-născuții au un sistem imunitar încă imatur, ceea ce îi face mai vulnerabili la infecții respiratorii și alte afecțiuni de sezon. De aceea, câteva măsuri simple pot contribui semnificativ la reducerea riscului de contact cu germenii. Iată câteva sfaturi utile pentru a vă proteja copilul în sezonul rece:
Cum să-ți implici copiii în activitățile casnice prin jocuri educaționale
Implicarea copiilor în activitățile casnice poate fi o provocare pentru mulți părinți, însă transformarea acestor sarcini în jocuri educaționale poate face procesul mult mai plăcut și benefic pentru întreaga familie. Jocurile educaționale nu doar că îi ajută pe copii să învețe abilități noi, dar și să se simtă implicați și responsabili.
Ce trebuie să știe un copil să facă în casă, până la împlinirea vârstei de 6 ani
Înainte de a ajunge la școală, copiii trec printr-o etapă esențială de formare a obiceiurilor și abilităților care le vor modela viața de zi cu zi. Deși la prima vedere sarcinile casnice par banale, acestea sunt de fapt fundația unor valori și deprinderi esențiale, cum ar fi responsabilitatea, autonomia și ordinea. Un copil de 6 ani poate învăța să fie parte din viața casei prin activități adaptate vârstei sale, ajungând astfel să aibă încredere în sine și să devină mai independent. Ce trebuie să știe să facă un copil în casă până la această vârstă și cum îl poate ajuta asta în dezvoltarea sa? Iată o listă de activități utile și sfaturi pentru părinți care să facă din aceste momente o oportunitate de învățare valoroa