Sari la conținut

Cum faci curat în camera copilului cu alergie respiratorie

Atunci când ai un prichindel predispus alergiilor respiratorii, curățenia reprezintă unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci pentru micuțul tău. Însă ordine și curățenie într-o cameră de copil... pare o misiune imposibilă, nu?! Mai ales că cei mici au darul de a trasforma dormitorul lor într-un haos total: piese de lego, puzzle-uri, mașinuțe, păpuși, cărți cu povești, plastelină, șosete, hăinuțe aruncate, cuburi și lista poate continua la nesfârșit. Soluția? Robotul Roomba 866.

Copiii au capacitatea de a răscoli totul în câteva minute. E suficient să pleci în bucătărie cât să-ți prepari un sandviș ori o cafea la filtru, iar ei își transformă dormitorul într-un adevărat câmp de luptă. Psihologii spun că „dezordinea” face parte din procesul de dezvoltare al celor mici, însă nu poți lăsa haosul să câștige teren, nu? Mai ales dacă ai un prichindel care este predispus alergiilor respiratorii.

Cu atâtea jucării împrăștiate peste tot, este important să păstrezi camera copilului cât mai curată, fără praf care poate provoca tot felul de alergii. Dacă s-ar putea aspira zilnic... Dar se poate, cu ajutorul tehnologiei! Poți apela la un nou partener care se va dovedi un real ajutor pentru ca tu să scapi de grija prafului și a mizeriei în fiecare zi: Robotul Roomba 866, ideal pentru persoanele alergice și deținătorii de animale.

Robotul Roomba Seria 800 stabilește noi standarde pentru o curăţare revoluționară de calitate.

Datorită sistemului performant de curăţare AeroForce ™, tehnologia de curăţare, Roomba 866 a devenit cu până la 50% mai eficientă. Puterea de aspirare de până la 5 ori mai mare este suplimentată de extractoare de cauciuc cu caneluri, care aspiră praful eficient, dar şi murdăria brută sau foarte fină din toate tipurile de pardoseli și covoare. Deoarece extractoarele necesită foarte puțină întreținere, vei avea un trai un pic mai ușor cu un aspirator robot Roomba.

Hai să vedem care sunt principalele avantaje ale acestui aspirator!

În primul rând, curăță toate tipurile de pardoseli dure și covoare, așa că nu contează ce fel de parchet ai folosit în camera copilului ori dacă ai ales vreo mochetă.

Apoi, curăță cu ajutorul sistemului inteligent de navigație iAdapt. Ce este, mai exact? Cel mai inteligent sistem de curățare și de navigație folosit pentru un spaţiu al lui iRobot foloseste zeci de senzori pentru a monitoriza spaţiul de 67 de ori într-o secundă, în legătură cu 40 de mişcări predefinite. Acest lucru îi permite robotului Roomba să reacţioneze inteligent la condițiile actuale ale spaţiului.

De asemenea, se folosește de sistemul AeroForce de curățare în trei trepte, astfel:
1. Perie laterală rotativă
Peria laterală îi permite robotului Roomba curățarea eficientă din jurul mobilierului, de-a lungul pereților, din colțurile camerelor și din zonele greu accesibile.
2. Două extractoare din cauciuc, care se rotesc în sens opus
Extractoarele duble contra-rotative sunt din cauciuc rezistent, care apucă și descompun murdăria și resturile de pe orice tip de podea. Datorită cauciucului, murdăria nu se lipește iar periile aproape că nu necesită întreținere.
3. Putere mare de aspirare

Sistemul AeroForce concentrează fluxul de aer în spațiul îngust dintre periile rotative, ceea ce duce la accelerare. Împreună cu noul motor, crește dramatic puterea de aspirare a aspiratorului robotic. Aceasta a crescut de până la cinci ori, comparativ cu seria anterioară de roboți. Filtrarea este realizată prin filtrul de înaltă eficiență AeroForce®.

Curățare în funcție de program

Una dintre cele mai interesante funcții și care îți pot fi de mare ajutor nu doar când trebuie să faci ordine în camera copilului ci și în toată casa este fpatul că poți seta data și ora la care dorești ca robotul să înceapă curățenia. Roomba se descurcă chiar dacă este întuneric sau există obstacole, astfel încât mereu curăţă foarte bine, chiar și fără prezența ta. Robotul poate fi programat pentru curățenie în momente diferite, în fiecare zi. Poți seta robotul, de exemplu, pentru a curăța de trei ori pe săptămână. Chiar și atunci când nu ești acasă! Cât timp prichindelul tău este la grădiniță ori la școală, iar tu la birou, Roomba 866 se ocupă de curățenie.

Află mai multe despre tehnologia care îți poate fi de mare ajutor dar și despre trucuri prin care îi poți implica pe cei mici în curățenia casei accesând următorul link: irobot.suntmamica.ro.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!