Sari la conținut

A rămas gravidă, în timp ce era deja însărcinată. Povestea femeii care nu mai ştia pe al cui copil îl poartă în pântec

O femeie din California a purtat în pântec doi copii în acelaşi timp, concepuţi în perioade diferite şi aparţinând unor perechi diferite de părinţi. Vi se pare de domeniul fantasticului? Ei bine, povestea este cât se poate de reală!

Jessica Allen, în vârstă de 31 de ani, a acceptat în luna aprilie a anului 2016 să se supună procedurii de fertilizare în vitro, devenind mamă surogat pentru un cuplu de chinezi ce nu putea avea copii. Jessica a primit de la cei doi suma de 30.000 de dolari, California fiind printre puţinele state din SUA unde poţi fi plătită legal, pentru a deveni mamă surogat.

► Citeşte şi Mama surogat in Romania

Nu mică i-a fost surprinderea femeii, când, în săptămâna a şasea de sarcină, în urma unei radiografii, Jessica a aflat că poartă în pântec gemeni. Drept urmare, agenţia care s-a ocupat de întreagă procedură s-a oferit să îi dea mamei încă 5000 de dolari, pentru al doilea copil.

În luna decembrie a anului trecut, Jessica a dat naştere unor copii frumoşi şi sănătoşi, înmânându-i cuplului de chinezi.

O lună mai târziu, însă, mama-surogat a primit fotografia celor doi copii, cu mesajul: „După cum vezi, ei nu sunt la fel! Îţi dai seama ce s-a întâmplat, nu?”
„Am văzut că unul era mai închis la culoare, decât celălalt. Era mai mult decât evident că cei doi nu sunt gemeni”, povesteşte Jessica.

Iar testele ADN au confirmat totul: unul dintre copii era al Jessicăi, iar celălalt al cuplului de chinezi.

► Citeşte şi Cum este să priveşti pe altcineva născându-ţi copilul. Imagini emoţionante cu o mamă surogat

„Nu pot descrie ce am simţit, când am aflat. Am fost uluită. Nu reuşeam să ne dăm seama cum s-a putut întâmpla totul”, a declarat Jessica.

Fenomenul se numeşte „suprasarcină” şi este foarte rar întâlnit. Atunci când o femeie este însărcinată, în mod normal corpul ei eliberează hormoni care stopează ovulaţia. În cazul Jessicăi, însă, corpul ei a continuat să ovuleze şi, la contactul sexual cu partenerul ei, oul a fost fertilizat. Întrucât fenomenul este atât de rar, oamenii de ştiinţă ştiu foarte puţine lucruri despre suprasarcină. 

Cum s-a terminat totul? După un proces complicat, Jessica şi partenerul ei au obţinut custodia copilului.

Într-un articol apărut în New York Post, Jessica a declarat că „mi-am închiriat pântecul, iar ei aproape mi-au furat copilul”. Cu toate acestea, a spus că nu regretă decizia de a accepta să fie mamă surogat, pentru că asta ar însemna să regrete că a devenit mamă. „Sper doar ca alte femei care iau în considerare decizia de a fi mame surogat să înveţe ceva din povestea mea”.

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Raffaela

    Mdaaa,nu as fi vrut sa fiu in locul doamnei(( regretabil acest fapt,insa poate ca asa va fi o lectie pentru fiecare.Un lucru este interesant?De ce nu sa facut analiza ADN la copii dupa nastere?Personal,cunosc un cuplu care au devenit parinti ,tot cu ajutorul mamei surogat,insa in Ucraina.Pai in contract era stipulat ca se face obligatoriu,dupa nastere se va face analiza ADN.In asa mod nimeni nu are de suferit si toti sunt linistit.O lovitura grea pentru reputatia clinicii din America..Imi imaginez socul primit de catre parinti dar si a mamei surogat care pina la urma a devenit singura mama

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!