Toamna este aici, mai frumoasa decat oricand. Profita de tot ce are de oferit mai bun si incearca din bunatatile de sezon.
Pastele cu dovleac si pesto sunt perfecte in timpul sarcinii. Pot fi mancate ca fel principal sau ca si garnitura la un gratar. In plus, pot fi servite calde sau reci, dupa preferinta.
Ai nevoie de:
- 1 dovleac placintar (decojit, taiat in cuburi si curatat de seminte)
- 200g branza feta, cuburi
- 500g paste fusilli (integrale sunt mai sanatoase)
- 190g pesto (rosu sau verde)
Cum se face
- Incalzeste cuptorul la 200'C / gaz 6.
- Taie dovleacul un bucati. In prealabil curata-i coaja si scoate-i samburii.
- Pune bucatile de dovleac la cuptor cu putin ulei timp de 45 minute.
- Fierbe si scurge pastele.
- Combina toate ingredientele si amesteca bine.
- Se serveste cald sau rece.
Sursa foto: Net Mums