Vrei ceva bun, sanatos, plin de nutrienti, usor de facut si perfect pentru masa ta de seara? Salata de fasole cu avocado este cea mai buna solutie. Nu are calorii multe si este plina de nutrienti, minerale si vitamine, iar avocado ii da un aer exotic. Este o salata ideala pentru femeile insarcinate pe tot parcursul sarcinii.
Ca sa faci salata de fasole ai nevoie de vreo 800 de grame de fasole boabe (din conserve, gata fiarta), bine scursa de apa, 10 rosii cherry, patru-cinci castraveti de gradina, un ardei gras mare, o jumatate de avocado, o ceapa de apa, trei linguri cu ulei de masline, o lingura cu otet basamic, sare si piper, o legatura de patrunjel sau coriandru, sase felii de paine. Din ingrediente rezulta patru portii pentru ca salata poate fi impartita cu partenerul tau, iar ce ramane este ideal pentru masa de dimineata.
Fasolea boabe
Taie toate legumele dupa cum iti place. Ideal este sa fie in bucatele cat mai mici si egale. Taie feliile de paine in cubulete si pune-le la cuptor pana ce devin aurii si se usuca bine. Amesteca toate ingredientele, adauga si vedeata tocata marunt. Pune uleiul si otetul balsamic. Potriveste de sare si pune piper proaspat macinat. Amesteca totul si lasa salata sa stea la rece circa 30 de minute. Inainte sa o servesti pune si bucatile de paine prajita.
Amesteca si gata! Delecteaza-te cu o salata de fasole si avogado delicioasa si sanatoasa.
O portie are 235 calori, 4 g de grasime, nu are colesterol. Contine 43 g carbohidrati, 13 g proteie; 13 g fibe. In plus contine vitamina A (108% din doza zilnica), vitamin C (78% din DZR), folati (77% DZR), potasiu (38% DZR), fier (27% DZR), magneziu (21% DZR) si calciu (18% DZR).