Sari la conținut

Salata de legume la gratar

Conform traditiei, nicio vara nu trece fara un gratar. Sarcina nu trebuie sa fie un motiv sa renunti la aceasta placere, dar poti incerca ceva nou: salata de legume la gratar.

 

Ingrediente

350 gr vinete

700 gr dovlecei

1 ardei mare rosu taiat in patru

2 linguri ulei de masline

frunze de patrunjel tocate

2 linguri ulei de masline

 

Modalitate de preparare

Taiati vinetele si dovleceii in lungime, felii de aproximativ 2 cm grosime.

Ungeti ardeiul cu ulei si il coaceti cu interiorul in sus, pana cand se inmoaie si pielita se inegreste un pic.

Clatiti vinetele si dovleceii, le scurgeti si le ungeti cu ulei. Le tineti pe gratar pe fiecare parte aproximativ 3 minute.

Le serviti la temperatura camerei, adaugand si sos de soia, daca va place.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!