În ultima vreme, am impresia că se întâmplă mai multe ca niciodată în viaţă mea. Totul se desfăşoară pe repede înainte şi am atâtea de îndesat în 24 de ore, că nu ştiu sincer cum de reuşesc. Adesea sunt fie pe drumuri, fie cu ochii în laptotp, deci o las mai moale cu gătitul şi curăţenia. Mereu am fost adepta gătitului rapid, simplu şi cât mai sănătos. Prefer să petrec timp cu copiii în loc să stau după trei oale care fierb concomitent la foc mic şi a patra în cuptor. Totuşi, mâncare caldă şi bună trebuie să le pun pe masă zilnic băieţilor mei, aşa că am testat un aparat de gătit electric care face mare parte din treabă singur.
► Citeşte şi Supă-cremă de păstârnac şi măr
(…)
Supă de somon cu legume
• Morcovi – 1 buc.
• Cartofi mici (sau noi cu coajă) – 5 – 6 buc.
• Ţelină – ½ buc. mică
• Tije de ţelină apio – 2 buc.
• Ceapă – 2 buc mici sau 1 buc mare.
• Ardei capia – 1 buc.
• File de somon proaspăt – 400 gr.
• Sare şi piper – după gust
• Zeamă de lămâie – 3 linguri
• Iaurt grecesc – 2 linguri
• Tarhon uscat – 1 linguriţă
Preparare
(...)
Citeşte mai mult pe ruxandraluca.ro