Sunt fericită că cel puțin de luni până vineri am scăpat de prânz și trebuie să mă reinventez doar în weekend. Dar seara la cină nu mai am scăpare!
Va propun lucruri simple și ușoare, pe care eu le pregătesc de multe ori împreună cu cei mici lângă mine. Ca și la prânz, cina o luăm tot în familie, deci ests important să ne placă la toți.
► Citeşte şi Două reţete de cină gata în mai puţin de 15 minute
Luni:
‘Paturi’ cu brânză de burduf
Ingrediente:
Mălai / Apă / sare
Brânză de burduf / unt
Pregătiți și fierbeți mămăligă. După ce este gata adăugați câte o lingură de mămăligă într-un vas termorezistent, un strat de 2 cm. Apoi adăugați bucăți de brânză de burduf și puțin unt. Deasupra încă un strat de mămăligă și iar brânză ds burduf cu puțin una. Trebuie să fie 3 straturi de mămăligă și 3 de brânză, ultimul fiind de brânză, apoi introdus la cuptor pentru 10 minute la 180 grade.
Este mâncarea copilăriei mele pe care o ador. Pentru soț mai adaug și câteva bucățele de șunculița prăjită crocant. (Un fel de bulz mai simplu dar delicios).
Marți:
Hrenzele de cartofi cu smântână
(...)
Citește mai mult pe zanascutecel.ro
Sursa foto: Pexels