Se vorbește dintotdeauna că femeia nu știe ce vrea ca să fie fericită.
S-au dat cercetătorii peste cap de trei ori ca să vină apoi să ne spună că toată nefericirea asta li se trage femeilor de la creierul amestecat ba cu rufe nespălate, ba cu cele necălcate, ba cu cina nefăcută, copiii neduși la înot și temele neterminate. Ca atunci când ai 5 drumuri de făcut prin oraș, ți s-a stricat GPS-ul iar destinațiile devin brusc un amalgam de nervi, programări depășite și drumuri cu sens unic de care habar nu aveai.
Pe când, creierul bărbatului este organizat pe categorii, iar categoriile pe cutii, iar cutiile în rafturi, iar rafturile sunt cele comandate de nevastă pentru că bărbatul urăște să meargă la cumpărături.
► Citește și Sunt obosită, dar fericită
Acuma, nu m-am găsit eu să distrug vreun mit atât de bine și frumos împachetat cu scopul inofensiv de a crește profitul la magazinul de parfumuri, bijuterii, poșete și florării în luna femeii.
Nu că i-ar strica vreuna din toate astea.
Realitatea e că femeia are nevoie de atât de puțin încât nici o bărbat n-o crede.
Cadouri perfecte pentru mame de 8 martie și în orice altă zi din an
- Femeia are nevoie să fie ascultată. Ea să vorbească cele 20 000 de cuvinte pe zi, iar tu să o asculți în timp ce ești în cutia cu nimic. Privește partea bună a lucrurilor: din cele 20 000 ție ți-au mai rămas de ascultat mai puțin de jumătate, restul s-au dus cu mama soacră la telefon în timp ce tu erai la serviciu. Nu are nevoie de opinii, păreri sau sfaturi. Ci doar să o asculți. Atât de simplu.
- Femeia are nevoie de atenție. Aici pot intra florile, bijuteriile sau parfumurile dar încearcă mai degrabă să-i speli mașina de 8 martie și să-i lași înăuntru o cutie de bomboane, să duci copiii la mama și să petreceți un weekend în pat mâncând chips-uri din pungă, uitându-vă la filme. Cu cât ești mai mult la dietă și faci sport zilnic, cu atât va aprecia mai mult mâncarea din pungă, de dragul ei. Pentru că singurul sport pe care ea-l mai face este dusul copiilor la școală și mersul la serviciu, făcutul mâncării, ieșitul în parc cu copiii și mâncatul de înghețată.
(...)
Citește mai mult pe mamipetocuri.ro