Săptămâna trecută a avut loc primul atelier de nutriție și gătit cu tema “Planificarea meselor în familie, de la teorie la practică”, organizat împreună cu draga mea prietenă Andreea-Carmen Radu. Acesta face parte dintr-o serie mai largă de ateliere dedicate familiilor, denumită generic, “Gătitul acasă e ușor!”.
Totul a pornit de la ideea de a oferi o bază de plecare părinților preocupați de alimentația sănătoasă. De-a lungul acestor ateliere (căci vor fi mai multe), vom oferi atât un suport teoretic cât și unul practic.
Vom găti, de fiecare dată, împreună, cot la cot, tot felul de rețete rapide, sănătoase și pe gustul tuturor.
Pe cât am fost de entuziasmată de proiectul nostru, pe atît de mari emoții am avut la eveniment. Voiam să mă asigur că fiecare va pleca de acolo cu informații și experiențe utile și va fi încîntat de tot procesul.
Cum a decurs, pas cu pas, primul atelier…
Am început cu o prezentare și o parte teoretică susținută în principal de Andreea, în calitate de consultant în nutriție, iar apoi ne-am pus fiecare câte un șorț și ne-am mutat la bucătărie.
(...)
Citește mai mult pe mamamag.ro