Sari la conținut

Gogoși moldovenești pufoase și gustoase

E a treia oară când fac gogoși în ultima lună și abia acum am reușit să fac câteva fotografii ca să pot împărtăși cu voi rețeta, dar și dovada ei.

Rețeta o am de la mama, că na, acesta este rolul generațiilor trecute în viața noastră, să luăm ce e mai bun și să dăm mai departe.

Dar cum eu nu iau nimic de-a gata, totul este despre mai bun, mai bine, rețeta inițială era cu apă, eu am pus lapte, în schimb. Diferența e că cele cu apă sunt mai crocante, dar se usucă mai repede, cele cu lapte sunt mai pufoase și rămân pufoase și a doua zi.

Acum, fiecare face cum vrea.

Nu are absolut nici un secret, ba din contră, sunt atât de ușor de făcut încât e posibil să nu mai puteți face altceva decât gogoși în următoarea perioadă.

Ingrediente: (...) Citește mai mult pe www.mamipetocuri.ro

Sursa foto Mami pe tocuri

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!