E a treia oară când fac gogoși în ultima lună și abia acum am reușit să fac câteva fotografii ca să pot împărtăși cu voi rețeta, dar și dovada ei.
Rețeta o am de la mama, că na, acesta este rolul generațiilor trecute în viața noastră, să luăm ce e mai bun și să dăm mai departe.
Dar cum eu nu iau nimic de-a gata, totul este despre mai bun, mai bine, rețeta inițială era cu apă, eu am pus lapte, în schimb. Diferența e că cele cu apă sunt mai crocante, dar se usucă mai repede, cele cu lapte sunt mai pufoase și rămân pufoase și a doua zi.
Acum, fiecare face cum vrea.
Nu are absolut nici un secret, ba din contră, sunt atât de ușor de făcut încât e posibil să nu mai puteți face altceva decât gogoși în următoarea perioadă.
Ingrediente: (...) Citește mai mult pe www.mamipetocuri.ro
Sursa foto Mami pe tocuri