Copiii mei ar mânca doar paste cu ton în perioada asta, spre marea mea bucurie, pentru că scap mega rapid de gătit. Nu că le dau zilnic, dar știu ce încântați ar fi dacă aș face-o. Unde mai pui că lui Aris îi pot strecura lângă porția de paste și o salată verde, făcută cu nițel ulei de măsline, oțet balsamic și piper. Îmi crește sufletul când văt du câtă poftă mănâncă frunze, cum numește el orice tip de salată (verde, rucola, baby spanac).
Mă rog, aici nu-i vorba de chestii verzi, ci de paaaaaaste delicioase cu ton, pe care le prepar după cum urmează. Sunt pe placul oricui le gustă, nu că mă laud, vă zic din experiență. Mai e si o treabă de 15-20 de minute, deci floare la ureche.
Iau o ceapă pe care o curăț, o spăl bine și o toc mărunt, apoi o călesc puțin în unt. Zdrobesc acolo și câțiva...
(...)
Citește mai mult pe ruxandraluca.ro
Sursa foto Ruxandra Luca