Cumpărarea patului de copil de la IKEA a fost cea mai bună investiție. Pentru nevastă-mea. Zice că doarme în el ca un bebeluș. Noi, băieții familiei, împărțim patul matrimonial. Eu sper că nu pentru foarte multă vreme de acu’ încolo, dar asta ziceam și anul trecut, așa că mă bazez pe faptul că nu va dori să doarmă în pat cu mine și cu gagică-sa, la un moment dat.
Până atunci însă, el se bucură de patul nostru cel mare, iar eu mă bucur de ce mai rămâne neocupat sau nefolosit de către el. Și, din ce am mai văzut și auzit pe la alții, pare că atunci când vine vorba de spațiul de dormit, copiii sunt niște mici tirani (nu ca în result vieții, unde sunt niște drăguți și niște empatici). De exemplu, azi noapte m-am dus să fac un pipi și când m-am întors am mai avut loc în pat de pus o bucă, cealaltă levitând, oarecum. Și în timp ce mă chinuiam să adorm, mi-a venit ideea să fac niște scheme despre cum dorm eu și, probabil, mulți alți părinți. Mi-au ieșit șase. Iată-le:
1. Poziția Nu vorbi c-o belești!: în timp ce părintele ocupă o minimă suprafață a patului, uneori doar cu 80% din corpul său, unul dintre picioarele (mai exact, călcâiele) copilului îi stă așezat părintelui în gură, în timp ce celălalt picior apasă cât să-l simți acolo, pe testicole sau penis. Situație în care te rogi ca cel mic să nu viseze ceva cu dat din picioare, căci s-a mai întâmplat și n-a fost plăcut. E totuși de admirat precizia cu care cele două member inferioare de copil se poziționează mai mereu lângă orificiul bucal și cel sexual.
(...)
Citeşte mai mult pe celmaibuntata.ro